my 2019 resolutions

Tuesday, 1 January 2019

Salam.

Happy new year!!!! 🌞

After giving it a lot of thoughts, I've decided on my new resolutions & stick with some resolutions as last year ðŸŽŊ aku rasa aku patut letak goals yang betul-betul aku nak capai tahun ni and buang dari list apa yang merepek atau aku rasa aku tak semangat nak capai ðŸŒŋ contoh macam: tidur awal, baca banyak buku and continue with korean lessons (from time to time aku study jugak tapi bukan nak jadikan as benda wajib sebab i know i can't stick to it because of limited time cewah).

Ps:/ the reason why I put it here is because I can look back at my resolutions and try to achieve them before year ends 😊

Here goes my 2019 resolutions, everyone:

  1. Improve the quality of my prayer/salah
  2. Go to masjid/surau often despite of not living in kolej anymore & intern life
  3. Tak buat dosa yang sama ;((
  4. Start to wear handsocks again 😭 (need to buy some or maybe you can give me handsocks as new year present? haha)
  5. Selalu baca Surah Al-Waqiah, Ar-Rahman dan Al-Mulk 💖
  6. Tengok islamic vids once a day at least (Allah, permudahkan lah)
  7. Do not judge people based on what others say - get rid of all those negative vibes
  8. Exercise at least 2 to 3 times a week (focus on being healthy instead of losing weight)
  9. Go for hiking at least once (well, since none of my practical housemates love hiking as much as I do jadi diorang tak nak pergi)
  10. Keep on saving money (because my ultimate goal since last 2 years: nak bawak mama abah pergi umrah, I really want to keep that promise)
  11. Be more and more active on igshop & earn at least RM50 per month
  12. Meet my best friends at least once this year (sebab rindu gila!!!!!) 👭ðŸŧ
  13. Try to not get into haraam relationship (you can read as: couple) - 20 years single and I'm still fine and alive, ya Allah jauhkan aku dari mendekati zina ðŸŒŧ
  14. Habiskan final year project and do presentation with confidence (aaminn!!)
  15. Graduate diploma in pharmacy 💃ðŸŧ
  16. Sambung study dalam course yang boleh dibawa 📚
  17. Trust the right people :))
  18. Video call with friends often (cewah)
  19. Rajin bawak bekal pergi kerja hahahahaha
  20. Spend less on unnecessary things
  21. Stick to skincare products yang buat kulit okay instead of saja nak tukar-tukar (kalau nak nangis bila breakout buat la ðŸ˜ķ)
  22. Pandang and focus dengar bila orang bercerita (I used to tak layan apa yang orang cakap, and I come to realize I should stop doing it)
  23. Do not take blogging break too long hahahaha 😋
  24. Sedekah more ðŸĪ—
  25. Spend the allowance that I received for internship on my fam ðŸ‘Ļ‍ðŸ‘Đ‍👧‍👧
  26. Rajinkan diri belajar memasak (dah 21 tahun kan)

Having my own domain is still not in my resolution sebab aku masih tak tahu apa fungsi domain itu sendiri & apa beza kalau ada domain atau tak. Maybe someone can share it with me (?) Another one yang aku tak listkan dalam resolution adalah ambil driving lessons balik since lesen L dah 2 tahun mati hahahaha 😂😂 Mama asyik duk suruh ambil lesen lah apa lah I cannot stand dooooo!!!!! Instead of letak 'take driving lessons again' dalam resolution 2019, aku rasa better this year aku cam bertenang dulu, have confidence in myself pastu hilangkan rasa takut dulu. Then maybe (maybe lah eh) next year korang boleh nampak 'take driving lessons again' tu kat resolution 2020 ðŸĪŠ

I think sampai sini je kot hehe jumpa in the next post! ðŸĨ

Comments