of bones and muscles

Monday, 30 September 2019

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ 
In the name of Allah, the most Gracious, the most Merciful


Dulu masa diploma in pharmacy sem 2 ada belajar anatomy since then rasa suka sangat subject ni walaupun tahap menghafal macam nak mati hahahahaha 😂 aku punya tahap suka tu sampai aku buat research ada tak degree yang focus kat subject anatomy lol selalu dalam hati doa dapat belajar anatomy huhu

Masa dapat degree in occupational therapy memang excited sangat!! ❤ rasa macam ya Allah, tak sangka Allah makbulkan apa yang aku nak dulu 🥰 bersyukur sangat Alhamdulillah

Hehe sem ni focus on musculoskeletal anatomy yang macam ya ampun nak kena hafal bone marking, muscles origin insertion semua 💆🏻‍♀️ so damn hard tapi aku boleh aku boleh (aamiin!!) Apa yang paling aku seronok sebab banyak hands on kat lab instead of lecture semata macam diploma hehehe pastu dapat pulak lecturer yang ngam savage gila hahahahahaha seronok gila!!! Dr Alia baik gila pastu lawak pastu ajar faham pastu helpful sangat bila tanya ke apa haih what else yang ko nak huhuhu semua cukup lengkap dah 🌱

Next week w6 ada ospe test huhu mudah mudahan aida dapat jawab settle semua soalan, dapat hafal bone marking and muscles origin insertion for upper limb, Aamiin 💛

Till then, with love xoxo

Comments