Aeda Scarf

Thursday, 4 June 2020

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ 
In the name of Allah, the most Gracious, the most Merciful

Assalamualaikum 🌻 happy 2020 and salam syawal everyone!

It really has been so long since my last post kan? Hehe sorry 🥺

Sebenarnya Aida ada nak mintak tolong sikit dari sesiapa yang baca ni ✨ can you guys help my igshop @aedascarf by click 'follow' button atau promote it somewhere 💞

In stock sekarang MIKAYLA collection ❤ all together ada 20 colours tapi ada 3 colours yang dah sold out 🥰 hehehehe so for those yang belum tahu, MIKAYLA is a textured satin silk crepe yang sangat mudah pakai and mudah bentuk. You can go pin or pinless. Tak payah iron pun masih terletak elok sangat. Kalau risau tak reti pakai satin, jangan takut. Material MIKAYLA ni satin silk crepe ok dia kat bahagian dalam sedikit kesat tak licin sangat jadi taklah bergerak semacam tudung korang. 


I really do appreciate if you guys support my igshop!

Comments

  1. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete